Tahmeaa taivallusta Talvijuoksusarjassa

Talvijuoksu Cup Iitti
Iitissä järjestettiin paikallisen Talvijuoksu Cupin neljäs osakilpailu. Lähdin mukaan kymmenen kilometrin matkalle. Viivalle kanssani asettui reilut 60 juoksijaa.

Juoksuni oli tänään melkoisen tahmeaa. Ensimmäiset viisi kilometriä tuntuivat vielä ihan hyvältä, vaikka väliajoista toki heti näki, ettei tänään ylletä samoihin vauhteihin kuin Joulumarkkinajuoksussa. Puolivälin jälkeen takanani tiukasti juossut tuttu kilpakumppani tarjoutui vetäjän rooliin. Todella hieno juttu toki, mutta en vain pysynyt hänen peesissään. Matka alkoi kuuden kilometrin jälkeen painaa, ja seitsemän jälkeen hyydyin täysin. Ei toivoakaan lennokkaasta loppukiristä. Maalissa loppuaikani oli 48:41, joka on minuutin hitaampi kuin Joulumarkkinajuoksussa juoksemani.



Mukava oli silti käydä tänään juoksemassa ja ottaa osaa tähän tapahtumaan. Talvijuoksu Cupin viimeinen osakilpailu juostaan aprillipäivänä Elimäellä. Josko silloin olisi jo sulat tiet ja kunto paremmin kohdallaan. Siellä voisi nopealla reitillä tavoitella uutta ennätystä.

Kommentit